top of page

De sector waarvoor mijn hart iets sneller slaat.

Beste collega,

Ik ben Krisje. Krisje van Froefroe, of van De Spiegel, of van Johnny MUS, of wie weet waar we elkaar ooit tegen kwamen.

Welkom!
Fijn dat je je weg naar dit plekje hebt gevonden. Dat maakt me blij.

​Ik stop als zakelijk leidster en nodig je uit mee uit te kijken naar een halftijdse job voor mij in de sector. Een job waar talentmanagement, coaching en organisatie-ontwikkeling centraal staan. Ik wil al mijn opgebouwde ervaring, zowel in de sector als in mijn zelfstandig beroep als leiderschapscoach, inzetten binnen de podiumkunsten. Ik focus op een organisatie die op zoek is naar ondersteuning van creatievelingen bij persoonlijke groei en ondersteuning bij organisatieontwikkeling. Dat kan een organisatie zijn die werkt met starters of heel ervaren mensen. Mensen die voelen dat ze tegen hun eigen grenzen aanbotsen en zichzelf en hun organisatie naar next level willen tillen. Ik zoek naar antwoorden op de vraag hoe we de herstelnood in onze organisaties tot een minimum kunnen herleiden.

Ik wil een organisatie vinden die zin heeft om een pilootproject op poten te zetten. Een project waarin we good-practices verzamelen die we kunnen delen met ons netwerk, via OKO, via het sociaal fonds voor de podiumkunsten. 

Het beroert me, ontroert me, fascineert me, verwondert me, maakte me moe, deed me verder op onderzoek gaan:
De burn-out van vele (vrouwelijke) zakelijk leiders. De gedrevenheid van dansers, muzikanten, acteurs, poppenspelers, leden van algemene vergaderingen en bestuurders. Het soms niet weten 'hoe anders' omdat we het altijd al zo gedaan hebben. De passie voor het werk, en het dus toch maar doen, ook al is er geen geld. De soms 'vreemde' werkuren. De vriendschap en de 'familieverbanden'. Het 'niet anders kunnen' dan er voor de volledige 100% voor gaan. De teamvorming. Het belang van 'the human factor' in het werk dat we doen.

Dankbaar voor de vele uren die ik mocht werken met volle goesting en heel mijn hart voor muziek (Sumari, Balaxy orchestra, cultuurburo Link, Milleniums, Hop Frog, Troissoeur, Donkisjot vzw, Oblomow), voor theater (FroeFroe, Fortbom, De Spiegel, Tieret, Johnny MUS-Muziektheater De Kolonie), voor dans en beeldend (0090, S P A T I E, Light Matters)  en vast nog wel meer.

Laten we er samen nog vele mooie, energie en voldoening-gevende jaren van maken.

bottom of page