top of page
IMG_0115_edited.png

Krisje Scheurweghs

transformatie en leiderschapscoach

productie en organisatieontwikkeling

interne communicatie

0032 477/97.16.64

Halfstraat 30

2220 Heist-op-den-Berg

BE0772.268.666

Ik ben Krisje

Leiderschap en transformatiecoach.

Ik coach mensen die merken dat ze tegen bepaalde zaken steeds weer tegenaan botsen, en daar nu (eindelijk eens) verandering in willen brengen.

Doelbewust ga ik naar de kern, soms een beetje streng.

Voor wie echt in de diepte wil werken aan zichzelf heb ik zeer veel geduld en zachtheid.

Ik ben open en authentiek, what you see is what you get.

 

Het allerliefste werk ik met leiders, met mensen die zelf met mensen werken.

Ik vind het zo mooi om te zien hoe een (extern) team van medewerkers vaak een spiegel is voor de deelpersoonlijkheden van de leider zelf.

 

Ik werk holistisch. Alles is mijns inziens met elkaar verbonden.

Ik werk ook heel concreet. De dingen waar je vandaag of gisteren mee botste zijn uitgangspunt om grotere thema's aan te pakken.

 

Al meer dan 20 jaar coach ik mensen bij het realiseren van hun dromen en ik voel zelf dat ik ook steeds dichter kom bij het realiseren van mijn eigen droom. Hoe meer we in lijn zijn met onze eigen levensmissie, hoe meer we voor de aarde kunnen betekenen. Jou  helpen zoeken naar jouw manier, dat is mijn levensmissie.

 

Waar je dat pad juist kan vinden, of vertellen wie je nu echt bent, dat kan ik niet. Maar ik kan je wel leren vinden. Want in de dingen die je vandaag meemaakt ligt de herinnering aan wie je echt bent verscholen.  

Ervaring

1994 - heden

2018 - heden

2002 - heden

Al meer dan 20 jaar coach ik mensen bij het realiseren van hun dromen, en dat binnen verschillende organisaties en als zelfstandige. De Juiste mens op de juiste plek. Of het nu vrijwilligers of professionelen zijn.

Begeleider Traject Impeccable Leadership, voor moedige leiders (vaak maar niet uitsluitend culturele ondernemers). Ik begeleid moedige mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling, van fragmentatie naar eenheid, vanuit de positieve intentie van elk deel. Van daaruit begeleid ik teams naar een ondersteunende werkcultuur waar veel plaats is voor verbinding, waardoor het hoogst mogelijk potentieel van elk individu ruimte krijgt. Ik streef naar verbinding en samenwerking vanuit een intrinsieke motivatie.

Zakelijke leiding, organisatie-ontwikkelaar, talentmanager, project- & productiemanagement, vertrouwenspersoon  bij Light Matters, Matter of Sounds, Vincent Company, Johnny MUS, Theater Tieret vzw, Zap.be (nu volta), Fortbomfestival, Theater Froe Froe vzw, Walpurgis vzw, 4Hoog vzw, Balaxy vzw, Tromp vzw, Troissoeur vzw, Oblomow vzw, De vliegende brigade, Sumari project, Link kultuurburo, Helado vzw

bottom of page